Uw gastvrouw

Wanneer u verblijven op de Goedenburch, bent u verzekerd van zeer goede zorgen. Hier wordt u verwelkomt door Liezel Fourie-Lafeber. Liezel is geboren en getogen in Zuid-Afrika en woont al 17 jaar in Nederland. Haar voorouders komen uit Frankrijk en die zijn in 1790 als Franse Hugenoten vertrokken naar de Kaap de Goede Hoop. Juist door haar herkomst en liefde voor haar thuisland, is deze verblijf zo bijzonder. Een ware vermengeling van het Afrikaanse cultuur met die van Hollandsche nuchterheid en historie.

IMG_1292

“We hebben 3 kamers voor onze gasten. De cottage is gewoon geweldig. Heel knus en gezellig, met de kippetjes die rondscharrelt voor de deur en de haan die ’s ochtends kraait. In de winter maken we de hout gestookte AGA aan en is het uren rustig toeven in de keuken met een beker warme chocolademelk of robuuste espresso…”

De Long Island Studio is weer net alsof je een stekje aan de kust binnentreedt. Met zijn white wash houten vloer en knusse bed op de entresol, kan je niet anders dan een vakantie gevoel hebben.

DSC01077

“Mijn Afrika hart gaat sneller kloppen van de “Safari Suite”. Hier is dit net of jij je in Afrika waant. Uit mahonie gesneden meubelen, handgemaakt in Oost Afrika, of de leistenen tegels in de badkamer, uit zuidelijke Afrika waar ik geboren ben.“

DSC01076

luxe en intiem