Uw gastvrouw

Wanneer u verblijft op de Goedenburch, bent u verzekerd van zeer goede zorgen. Hier wordt u verwelkomt door Liezel Fourie-Lafeber. Liezel is geboren en getogen in Zuid-Afrika en woont al 17 jaar in Nederland. Haar voorouders komen uit Frankrijk en zijn in 1790 als Franse Hugenoten vertrokken naar de Kaap de Goede Hoop. Juist door haar herkomst en liefde voor haar thuisland, is deze locatie zo bijzonder. Een ware vermenging van de Afrikaanse cultuur met die van de Hollandsche nuchterheid en historie. Liezel heeft een oog voor detail en indien gewenst, maakt ze samen met u een ontwerp voor een nieuwe  sprankelende interieur bij u thuis of op kantoor.

IMG_1292

“We hebben drie kamers voor onze gasten. De cottage is gewoon geweldig. Heel knus en gezellig, met de kippetjes die rondscharrelen voor de deur en de haan die ’s ochtends kraait. In de winter is het uren rustig toeven in de keuken met een beker warme chocolademelk of robuuste espresso…”

“Mijn Afrika hart gaat sneller kloppen van de “Safari Suite”. Het is net of jij je in Afrika waant. Uit mahonie gesneden meubelen, handgemaakt in Oost Afrika, of de leistenen tegels in de badkamer, uit Zuid-Afrika waar ik geboren ben.“

Onze nieuwste aanwinst is de Aspen Lodge, waar ik helemaal verliefd op ben. Wij reizen veel en overal krijg ik ideeën van. Deze kamer is gigantisch ruim en het doet denken aan een lodge in “the Rocky Mountains” in Canada. Een lust voor het oog en een waar juweel. De ruimte is overal met hout afgewerkt, wat een warme gezellige sfeer geeft.  Er staat een koperen vrijstaand bad waarin je kunt relaxen en wegdromen!